Consultanta

CONSULTANȚĂ

Prin serviciile de consultanță în managementul de proiecte asigurăm clienților noștri derularea în condiții optime a proiectelor: încadrare în timp, buget și parametrii de calitate, respectarea ariei de acoperire dorite, planificarea corespunzătoare a etapelor conform mediului de lucru, constrângerilor și culturii organizaționale a acestora.  De asemenea, ne asigurăm și de identificarea punctelor cheie, de planificarea riguroasă a resurselor și monitorizarea respectării termenelor din cadrul proiectului.

Principalele arii de expertiză în management de proiect:

  • Implementare proiecte cu finanțare europeană. Din dorința de a contribui la creșterea absorbției de fonduri europene, am ales să ne diversificăm portofoliul de servicii. Astfel, în 2015 am venit în întâmpinarea clienților noștri cu servicii de management de proiect adaptate specificului proiectelor cu finanțare europeană.
  • Implementare proiecte în domeniul construcțiilor civile. În acest domeniu oferim servicii de management de proiect pentru următoarele activități: constructii edilitare, drumuri, constructii civile etc. Echipa dedicată acestui segment de servicii este alcătuită din manageri de proiect ingineri, cu experiență în domeniul construcțiilor. Câteva dintre serviciile oferite: management subcontractori, site management, management de contract, etc.